На информационном ресурсе применяются рекомендательные технологии (информационные технологии предоставления информации на основе сбора, систематизации и анализа сведений, относящихся к предпочтениям пользователей сети "Интернет", находящихся на территории Российской Федерации)

Feedbox

12 подписчиков

Shidol Chutney

Source: Atlas Obscura

To make this pungent delicacy, Bangladeshis ferment a fish in a pot oiled with its innards.

Shidol chutney, fried in leaves.
Neelaanjana Paul/Used With Permission

In the northeastern Bangladeshi region of Sylhet, shidol chutney is more than a mere condiment. It’s a cold remedy, a pervasive scent, and a spicy challenge.

Cooks begin with small, freshwater fish called puti maach. After the creatures have been sun-dried, shidol-makers line an earthenware pot with a…

Click here to read more

The post Shidol Chutney appeared first on FeedBox.

Ссылка на первоисточник
наверх